Alla är på helspänn...

Ibland blir jag arg. Det är inte så ofta, men ibland händer det att jag rynkar ögonbrynen och får lite annan attityd. Läste om Måns Z idag på morgonen. Han blev rejält påhoppad, då en bild som han lagt ut, kanske visade att han hade fötterna på ett visst lands flagga. Han låg på en soffa, antingen efter eller inför sitt uppträdande och hade även lagt upp fötterna. Färgerna på tyget, i en liten del av bilden, liknade ett lands flagga och landsmän blev rosenrasande över detta "tilltag". Även dödshot fanns med bland de över tretusen kommentarerna.
Sånt här gör mig upprörd.
Hur kan de spåra ur för något de inte vet stämmer till hundra procent?
Är det en flagga eller kan det vara en jacka, halsduk, sofftyg eller en tröja?
Han valde ändå att ta bort bilden från Instagram, men detta slogs upp rejält på nyhetssidorna.
Att folk spårar ur så över något de inte ens vet stämmer. De ser något de tror är deras flagga. Och vad spelar det för roll i så fall. Det är väl en otrolig röra på alla grejer som folk har med sig till tävlingen och folk är rusiga över att vara där. Allt kan hända.
Man märker här hur småsaker kan leda till värsta kriget. Så kan det vara hemma också.
Någon blir upprörd för att någon annan sitter på en stol där personen brukar sitta. För att man inbillar sig att någon "tänkte" göra något mot en. Någon har en sak som liknar något man själv har och blir vansinnig och frågar varför de har min sak. Utan att veta sanningen kan du inte bli arg.
Det är gissningar och inbillningar.
Att vara misstänksam gör att man blir hämmad och mår dåligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii