Nolla SD´s valresultat...

Varför har vi val i Sverige? Jo, för att vi ska försöka komma överens på ett så bra sätt som möjligt. Vi har folk i landet som har fått förtroendet att tänka åt oss. Forma idéer som till slut ska leda till något bra, så alla kan trivas och ha ett bra liv tillsammans med familj och vänner och andra människor. Världen är stor, men de individer som bor på klotet är alla människor. Ursprunget finns i Afrika. Med tiden som världen formades till länder, så har det alltid funnits personer som har haft lite mer driv än andra, tagit befälet och lett sina kompisar i förhoppningsvis rätt riktning. Man har sett upp till dessa och utnämnt dem till kungar och ledare och vissa har utnämnt sig själva. En del har gjort ett bra jobb, andra mindre bra, men det har alltid straffat sig på något vis och så har det lugnat sig.
Vi har gränser mellan länderna och nästan alla har olika lagar och regler, men grunden är densamma, vi är människor och lika mycket värda.
SD förklarar i sina dokument att samsas med t.ex norrmän och danskar är inga problem, men när det kommer till länder som är "avlägsna", då börjar de skruva på sig. De berättar också och verkligen förtydligar att "söka asyl är inte samma som att bli beviljad asyl". Nähä, har det nånsin varit det?
De förutsätter också att de som kommer hit från "avlägsna platser" och av ekonomiska skäl tvingas stanna i ett land, inte trivs här och inte vill leva här och att det då är destruktivt för landet såväl som för individen. De skiljer också på välutbildade invandrare och på de med sämre utbildning. De förstnämnda är välkomna, men så klart på särskilda villkor. De andra kostar bara pengar, så de har vi ingen nytta av. I övrigt tycker de" att våra olika värdesystem krockar och som i ett led att undvika konflikter bör den här typen av kulturkrockar undvikas."
Är du missnöjd med något? Röstar du med hjärtat eller efter det du såg på nyheterna och blev upprörd över? Vet du inte, så rösta blankt då. Om du blev av med jobbet och inte fick något nytt och blev tvungen att resa iväg, vad skulle det göra dig till då? Utlänning, flykting, mindre värd?
Du är utlänning vart du än åker. På semester är du utlänning och har svårt för språket, du vet inte vad saker och ting kostar, vad pengarna är värda, hur man beter sig och du har för det mesta inte en aning om hur deras politik fungerar. Men du är människa och lika mycket värd som någon annan för det finns bara människor i världen, ja som tänkande varelser menar jag så klart.
SD är bara en lekstuga och kan jämföras med Ny demokrati. De använder våra skattepengar till att tycka illa om, värdera oss människor för att vi har fötts i ett annat land. Hur kan man känna sig stolt att vara en del av detta? Har du släktforskat? Gör inte det om du röstar på SD. Det kan dyka upp riktigt obehagliga överraskningar. Använd din hjärna och har du sorg i hjärtat, se till att få hjälp med det innan du gör ditt val.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii