Så går det till....

Fullbokad helg har passerat. I fredags var det bjudning med fyra förväntansfulla småtjejer. Det var dags för Halvåtta hos mig. Fast här blev det Halvsex hos Thilde. Massor med mat, fniss och skratt blandades med seriösa inslag med poängbedömning av hela kvällen. Vi spelade in och gjorde en liten film av det hela. Nöjd värdinna.
Lördagen gick åt till att uppleva mello på nära håll. Först ett stopp på en restaurang där vi fick slänga i oss maten mellan två bokningar. Det är fullbokat i storstan vet ni. Klockan 18 klev vi innanför dörren till Skandinavium och beblandade oss med rosa hattar , glitterbrallor och en jäkla massa godis. Reklampåsar av alla sorter fylldes med choklad och annat. Sen var det show. Kul att se hur det går till bakom scenen. Det är en stor apparat att dra runt, men det mesta såg ut att fungera. Jag gillar studiomannen Henrik. Han är cool. Glider runt med ett block i handen och lurar på skallen och hans långa gråa hår vajar i takt med musiken. Han vet vad han gör. Låtarna var väl sådär. Ingen som stack ut direkt. Dock sjöng alla klockrent och det är ovanligt eller så är det för bra ljud hemma i tv:n som gör att man hör felen. Skön stämning var det och efter ett par timmar var det gott att dra hemåt.
Söndag = kalas. Dags för ytterligare tjohejsan. Fullt ös i gympasalen med en massa grabbar. Kvällen var lugn, kan jag säga. Borde gått och tränat, men skrev en låt i stället. Ser fram emot lugna veckan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii