Spice girls and boys...

På den gamla goda tiden, ja i alla fall mitten av nittio-talet, så fanns det ett gäng tjejer som sjöng och dansade. De sattes ihop av en kille med känsla för koncept och idén bar verkligen frukt. Massor med hits levererades under resten av -90 och även en bit in på 2000-talet. Oskyldiga, kan tyckas, små tjejer med en dröm om att upptäckas. De har ju alla lyckats ganska bra, även senare som soloartister. Undrar hur mycket droger det var inblandat vid den tiden. Jag har ju hört talas om de "gamla rävarna" och även läst många biografier om dem och deras missbruk. Förstår inte att de överhuvudtaget lever idag. Många har strukit med, så klart och det i unga år. När jag själv var ute i svängen och spelade, så fanns inte tanken på något sådant. Vi fick läsk och snacks där vi spelade och vi blev säkert höga på socker i stället. Vi var unga, ca 16-17 år, men idag är inte det någon ursäkt eller hur man nu ska uttrycka sig. Nu behöver man inte vara rockstjärna för att tända på. Du kan beställa skiten på nätet och det hamnar i din brevlåda några dagar senare och sedan är det bara att testa. Kompisarna testar ju...
Spice och Kaboom och allt vad det heter säljs som aldrig förr och folk dör som flugor. Jag skulle vara livrädd för att ens ta i ett sådant paket. Jag kan förstå problematiken med beroende, men det verkar som att ungdomar inte använder hjärnan förrän det är försent. Vad är det verkliga problemet? Bra fråga.
Rockstjärnor tjänar oftast en hel del med pengar och då kan det vara lätt att bli lite ko-ko och hamna där man inte bör hamna. Tror nog att det är lite så idag också, att de vill synas, se mig! Spice girls låt "Wannabe" kanske har gjort avtryck ändå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii