Badbollen...

Det känns så gött att det snart vankas lite ledigt. Även om jobbet ständigt finns där i bakhuvudet, så måste kroppen och knoppen vila. Det bästa är ju att resa bort, vilket vi också ska. Det bär av till Danmark om ett par veckor och där ska vi njuta i fulla drag, av allt som finns. En familjesemester, det var länge sedan. Ser fram emot det väldigt mycket och hoppas, så klart, på vackert väder.
När jag vaknade i morse, tänkte jag på hur det känns när det blir höst. Konstigt att tänka så nu kanske, men det bara kom. Såg ut genom fönstret, som nu står öppet dygnet runt och kunde förnimma känslan av den första riktiga kylan. Det är för hemskt. Kontrasterna är stora, kunde jag och älsklingen skriva under på, då vi i förra veckan åkte till Almenäs. Ratten i bilen gick knappt att hålla i, på grund av värmen. Om ett antal månader är det svårt att hålla i den utan vantar, då frosten griper tag i allt som finns. Spännande!
Nä, nu ska det funderas på vad som ska packas. Badbyxor och en bok...inte säkert jag hinner bläddra i den ens, förresten, men badbyxor...och en badboll. Mot Danmark!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii