Ett himla liv...

Jag önskar fortfarande att det skulle vara fler timmar på ett dygn. Frågan är väl Hur många till, som skulle vara idealiskt. Det finns nog inget bra mått på det, hur man än gör. Med ett himla liv, menar jag, himmelskt. Det är som att ha börjat om helt från början. Man önskar ju då också att åldern varit nollställd :) inte så mycket som till babystadiet, men några vuxenår kanske.
Det är händelserikt, hur som helst och det gillar jag. Det är mycket på gång med musiken. Vi har en del spelningar nu faktiskt och det är otroligt kul. På lördag ska vi förgylla ett bröllop i Träslövsläge och sen kommer de en efter en under sommaren. Spännande!
Den ena positiva saken påverkar den andra och det känns som att det bara rullar på. Inte för fort, utan i lagom takt, så man hinner med att ta in allt. Lite värme och sol nu också, så blir det riktigt bra. Solen skiner visserligen alltid, på ett sätt, då min älskling är i närheten. En trygghet utan dess like. Värme och ärlighet till hundra procent. Så var det menat :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii