Energi

Det är en häftig grej. Det flödar hela tiden, på det ena eller andra sättet. Alla sänder ut positiv energi, mer eller mindre. Negativ energi blir det när man tänker negativt. Det är inget man sänder ut, negativ energi är avsaknad av energi. Vissa människor och djur blir dränerade av någon anledning och det hänger ihop med hur tankarna är. Då får vi som har energi att ge, bidra med lite och det kan ibland kännas tröttande. Det finns de som tycker att det låter urdumt att säga, ojojoj, hon/han tog all energi eller jag orkar inte träffa honom /henne för det tar bara energi. Det är inte dumt, det är sant.
Det går att skicka energi till de som behöver via tankarna. Och det är klart när man träffar ett energiknippe så tänder man till och blir laddad. Det funkar väldigt bra via telefonen, för där upprättar man en kontakt och små ord, leenden eller skratt förmedlar den direkt till mottagaren.
Har man redan en kontakt upprättad i form av "tycka om energi" eller till och med kärlek, då blir det ännu tydligare hur det smittar av sig. Den formen av energi har det varit mycket av idag och jag är superladdad :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lunch med Ledin också...

Den nakna kocken

Ta iiii